Hansapank valib sidepakkujat

03. jaanuar 2001, 13:54

Hansapank Eesti peadirektor Raul Parusk ütles täna, et Hansapank soovib saada sideteenuste pakkujatelt hinnapakkumusi jaanuari keskpaigaks.

'Ei pruugi olla üks teenustepakkuja, võib olla ka mitu pakkujat. Meie puhul on oluline teenuste kvaliteet, kõige madalamat hinda ei vaata,' ütles Parusk. 'Oleme ka varem konkursse korraldanud, et saada parimat hinna ja kvaliteedi suhet, konkurentsi tingimustes on lihtsam konkursse läbi viia.'

Parusk ei soovinud aga öelda, kui suur on Hansapanga sidekulu aastas. 'See on piisavalt suur number, kümnetes miljonites,' ütles ta vaid.

Raul Parusk ei soovinud ka öelda, kui palju loodab vaba konkurentsi tingimustes Hansapank oma sidekulusid vähendada. 'Meil on oma ootused, pakkumiste voor näitab, mis hinnatase saab olema,' sõnas Parusk.

Küsimusele, kas ta vahetaks praegu EMTi võrgus töötava firma mobiiltelefoni teise mobiilsideoperaatori vastu soodsama hinnapakkumise puhul, vastas Parusk, et telefoninumbri vahetamine oleks suur probleem. 'Mitmed inimesel on sama number olnud 4-6 aastat,' selgitas ta. 'Sellest võib tuleneda näiteks probleeme klienditeenindamisega.'

Eesti telekommunikatsiooniturg avanes 1. jaanuaril, Eesti Telefoni kõrval pakkuvad telefoniteenuseid Tele2 ehk OÜ Levicom Broadband ja AS Uninet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing