Vajadus õppida kestab kogu elu

ÄP 05. jaanuar 2001, 00:00

Uus aasta esitab teile kindlasti uued väljakutsed, mis toovad endaga kaasa vajaduse õppida ja end täiendada.

Kuidas seda kõige paremini teha?

 • Rääkige kaasinimestega. Peaaegu igas ametis peavad inimesed õppima väga olulisi seiku oma kolleegidelt. Töökaaslastel on alati infot või oskusi, mida nad jagavad hea meelega.

 • Lugege kasutusjuhendeid, raamatuid ja artikleid. Igaühel on võimalus lugemise kaudu õppida. Teadvustage endale, et mõnda ala ei saa selgeks üksnes raamatut lugedes. Siiski võib lugemine paljude ametite valdamisele kaasa aidata.

 • Võtke osa koolitustest ja seminaridest. Firma võib pakkuda tasuta tööalast koolitust ja seminare. Otsustage neid võtta nii palju, kui suudate, ja kasutage pakutavaid võimalusi. Teie osavõtt näitab teistele soovi õppimise abil areneda.

 • Võtke kaugõppekursusi.

 • Osalege ülikooli ja kutsealastes programmides.

 • Õppige audio- ja videolintidelt, sest suurel hulgal kasulikku infot on saadaval just neil materjalidel. Samas tuleks olla ettevaatlik kalli raha eest kassettide ostmisega, kui te pole veendunud materjali headuses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  25. November 2011, 09:07
  Otsi:

  Ava täpsem otsing