www.valimised.ee

05. jaanuar 2001, 00:00

UUS: 2003. aasta parlamendivalimistel käib hääletamine lisaks internetis! Kui niisugune progressiivne idee teostub, saab Eesti taas rahvusvahelist tuntust juurde. Pole ju mujal analoogilisest asjast kuulda olnud. Uus võimalus toob ?serveriurnide? juurde ka nooremat rahvast, kes valimistesse muidu leigelt suhtub. Digitaalse allkirja kasutamine peaks valimistulemuste võltsimisriski välistama. Samas ? kas paberbülletäänid on ikka kindlamad? Tublisti väheneb hoopis nn ilmastikurisk, et kodanik ei täida kodanikukohust ainuüksi lumetuisu, kiilasjää või laiskuse tõttu. Juba kevadel peab justiitsminister Märt Rask vastavad eelnõud valitsusele esitama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing