Politsei: kasutame maksimaalset tööaega, mis seadus lubab

23. jaanuar 2001, 12:23

Politseiameti personaliosakonna juhataja Vilve Kalda sõnul ei tohiks seoses ületunnitööd piirava seaduse kehtestamisega politsei töös üldiselt tekkida probleeme, kuid see tööaeg, mida seadus maksimaalselt lubatakse, kasutatakse kõik ära.

'Vahetuse kestvus on 12 tundi, nii et see aeg, mis seadus lubab, kasutame maksimaalselt,' ütles Kalda. Tema sõnul võib juhtuda, et tulenevalt töö- ja puhkeajaseaduse ületunnitööd piiravatest muudatustest võib tekkida probleeme üksikpolitseiniku tasemel, kuid vaevalt et kogu süsteem selle tõttu kannatab.

'Kui politseinike arvu rohkem ei vähendata, tuleme toime,' ütles Kalda. 'Kui aga inimeste arv veelgi väiksemaks jääb, tulevad tõsised probleemid, me töötame praegu täiesti piiri peal.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing