Uus Eesti nimi maailmakaardil

26. jaanuar 2001, 00:00

Kõige tuntum Eesti inimene laias maailmas on kindlasti president Lennart Meri. Töövisiidid on teda viinud väga paljudesse riikidesse, ning kus ta ka poleks käinud, on ta alati seisnud Eesti riigi ja ettevõtjate huvide eest, siludes teed välisinvesteeringutele Eestisse ning Eesti toodetele väljapoole Eestit.

Nüüd on uus Eesti nimi jõudnud maailmakaardile ? Maailma Majandusfoorum nimetas Hansapanga juhatuse esimehe Indrek Neivelti 2001. aasta tulevikujuhiks. See on eeskätt tunnustus Neiveltile endale, ent mitte üksnes ? see on ka tunnustus kogu Eestile ning samaaegu parim reklaam Eesti riigile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing