Kliendi auto jäi Sikupilli kaubanduskeskuse värava alla

09. veebruar 2001, 08:19

Tallinna Sikupilli kaubanduskeskuse maa-aluse parkla sulguv värav mõlkis kliendi väikebussi katuse, kuid kaubanduskeskus ja väravat hooldav firma süüdistavad õnnetuse põhjustajana hooletut autojuhti, kirjutab Eesti Päevaleht.

Teisipäeval oma 196 cm kõrguse Ford Transitiga Sikupilli keldrikorruse parklasse sõites vajus värav Meelis Priimetsa väikebussi katusele.

?Kolm autot ootas järjest, meie oma oli keskmine. Hakkasime läbi sõitma ja värav vajus katusele,? rääkis Priimets. ?Palusin tagumise auto juhi tunnistajaks ja kutsusin Sikupilli keskuse juhataja kohale. Tema kontrollis esmalt, kas värav on terve.?

Priimetsa sõnul oli ilm külm ja tuisune, mis võis põhjustada värava automaatika rikke.

Kolmapäeval autoomanikuga ühendust võtnud Sikupilli tegevjuht ütles, et neil on kaks tunnistajat ja Priimets oli ise õnnetuses süüdi.

Sikupilli Arenduse OÜ tegevdirektori Savo Urke sõnul pole nemad Meelis Priimetsale ega Priimets neile hüvituse nõuet esitanud. ?Parkla tõstuksi hooldava firma Saksa Uks tehtud ekspertiis näitas, et väravaga oli kõik korras,? ütles Urke. ?Et vastupidist väita, tuleb Priimetsal läbi viia sõltumatu uuring.?

Meelis Priimetsa sõnul tulid õnnetuskohale Sampo kindlustuse esindajad ja tegid pilti. ?Kindlustuses öeldi, et selle väravaga on enne ka probleeme olnud, aga nemad ei korva samuti kahju, sest mul on ainult kohustuslik kindlustus. Nad määravad üksnes kahju suuruse,? rääkis Priimets. ?Samuti öeldi Sampost, et kui Sikupilli tunneb end süüdi, siis nad peaksid maksma, kui ei, siis pole meil kuskilt abi loota. Politsei ei taha asjast midagi kuulda.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing