Vähi teab, millisele nupule vajutada

14. veebruar 2001, 00:00

Silmet Grupi juht Tiit Vähi on kogenud poliitik ja ärimees. Ta teab, millisele nupule vajutada, kui tal midagi vaja on, teab, millal ähvardada, millal ja kellele mett mokale määrida ning millal ülepea vaikida. Sotsiaalselt pingelises piirkonnas on tulemuslikem väljapressimistaktika ? mis need ähvardused Silmeti töö seiskamisest ja tuhatkonna inimese tööta jätmisest muud on. Soodustustega ärahellitatud Vähi sai oma tahtmise: karmid saastemaksud on 2,5 aastaks edasi lükatud. Selge on ka see, miks Vähi oli nii tagasihoidlik oma kommentaarides Mart Laari märklauaskandaalile. Ei hammustata ju kätt, mis sind silitab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing