Kaivo Kopli • 20. märts 2001 kell 12:07

Koalitsiooni välissõidud nurjasid liikluskindlustuse seaduse vastuvõtmise

Uus liikluskindlustuse seadus jäi eile vastu võtmata, kuna opositsioon paistis olevat vastu ning koalitsioonil ei jagunud saadikute välissõitude tõttu hääli eelnõu läbisurumiseks.

Korra juba katkestatud liikluskindlustuse seaduseelnõu teine lugemine katkestati taas algatajate ettepanekul. Juba möödunud aasta mais algatatud eelnõu järjekordne muudatuste esitamise tähtaeg on sel reedel.

Liikluskindlustuse seaduse heakskiidu pärast riigikogus muretseti juba esmaspäevasel koalitsiooninõukogu kogunemisel. Enamik opositsioonist paistis olevat seaduseelnõu heakskiitmise vastu ning kuna paljud koalitsiooni saadikud on väliskomandeeringus, avaldas koalitsiooninõukogu esimees Andres Tarand seaduse läbiminekus kahtlust.

Välismaal olid eile 8 koalitsiooni saadikut ja ei ühtegi opositsiooni esindajat.

Hetkel kuum