Riigimetsakeskus jagas tasuta üle 5500 männiistiku

Inno Tähismaa 16. aprill 2001, 16:32

Täna Tallinnas Raekoja platsil toimunud metsanädala avamisel jagas riigimetsa majandamisega tegelev Riigimetsa Majandamise Keskus metsasäästliku mõtlemise arendamise eesmärgil tallinlastele tasuta üle 5500 männiistiku ning üle 1200 looduses liikumise käsiraamatu ?Ränduri aabits?, teatas keskuse esindaja.

Metsanädala avakõned pidasid keskkonnaminister Heiki Kranich ja RMK peadirektor Andres Onemar. Metsanädala avaüritust Raekoja platsil juhtis Hannes Võrno ning kontserdiga esines ansambel Dagö.

16.-22. aprillini korraldatava metsanädala raames toimub neljapäevast laupäevani Tartu Messikeskuses rahvusvaheline metsandusnäitus, erialaorganisatsioonid korraldavad erinevaid seminare ning viiakse läbi ka metsaraie meistrivõistlused Räpina metsakoolis ja Tartu Messikeskuses.

Metsanädala ürituste täpne kava on saadaval <#internetis=http://metsanadal.rmk.ee>.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing