Kaja Koovit • 7. mai 2001 kell 8:44

Nomura tähtpankur lahkub

Investeerimispanga Nomura tähtpankur Guy Hands, kes on teinud Nomura Londonis asuva privaatvarahalduse harus 10 miljardi naela ( 250 miljardi krooni) mahus tehinguid, lahkub pangast, et teha isiklik 2 miljardi naelase mahuga (50 miljardi kr) isiklik fond, kirjutab Financial Times?i internetiväljaanne.

Hands on Nomurale pakkunud võimaluse saada kavade kohaselt septembrist alustava fondi tähtsaimaks investoriks.

Mitmed suured Ühendriikide investeerimispangad, nende hulgas ka Merrill Lynch ja Credit Suisse First Boston, on juba teinud ettepaneku fondi investeerida.

Kuue aasta jooksul, mil Hands on juhtinud Nomura tähtsamat finantsosa, on temast saanud suurim restoranipindade omanik Suurbritannias. Eelmiiel aastal, oleks ta peaaegu ostnud Londoni Millennium Dome?i.

Hands plaanib endaga uude fondi kaasa võtta ka enamuse 60inimeselisest meeskonnast.

Hetkel kuum