Valeekspertiisi korraldanud arst kaotab töökoha

31. juuli 2001, 09:20

Viljandi vangla arst Valter Sak kaotab töökoha, sest aitas purjuspäi inimese surnuks sõitnud politseikomissari Ants Pajumäe pojal korraldada isa asemel ebaseadusliku vereanalüüsi andmise, kirjutab tänane Sakala.

Justiitsministeeriumi pressiesindaja sõnul otsustas Viljandi Vangla direktor Rein Teder pärast Valter Sakilt seletuskirja saamist ja põhjalikku vestlust, et ei pikenda katseajaga tööle võetud mehe töölepingut. Saki töövõtuleping lõpeb teisipäeval ning ta jõudis ametis olla ühe kuu.

Valter Sak on praegu ametis ka Suure-Jaanis kiirabiarstina. Suure-Jaani haigla direktor Matti Zirk ütles, et tema on kuulnud Saki koostööst Andres Pajumäega vaid ajakirjanduse kaudu. 'Seni pole ma ühtegi süüdistust näinud, aga kui asi leiab kinnitust, arutame kindlasti tema sobivust meie haigla kiirabiarsti kohale,' lisas Zirk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing