• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rootslased väntavad endisest allilmaliidrist Malinovskist filmi

  Rootslased väntavad filmi allilmakuulsusest Boriss Malinovskist, kus viimane räägib enda näite põhjal lugu sellest, kuidas kurjategijast sai aus ärimees, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Endise Permi kuritegeliku grupeeringu autoriteet Malinovski räägib valmivas portreefilmis kannatustest, mida talle on põhjustanud korrakaitseorganid ja ajakirjandus, kes seostavad teda Eestis organiseeritud kuritegevusega.
  Oma elu jooksul Eestis ja Venemaal kokku 27 eri kinnipidamisasutuses olnud ja praegu väidetavalt Narva-Jõesuus äri ajav Malinovski räägib filmis, kuidas temast on saanud rahvusvahelise mastaabiga ettevõtja.
  Rootsi filmigrupp salvestas kaadreid Patarei ja Pärnu vanglast ning kaitsepolitseist. Samuti kasutatakse kaadreid Vene kultuurikeskusest, kus Malinovskit piljardisaalis kaks aastat tagasi tappa üritati.
  Rootslased on projekti kaasanud Tallinna linnavolikogu keskerakondlasest liikme Ain Allase, kes eile filmigrupiga Pärnus käis. ?Rootslased kasutavad minu võetud dokumentaalkaadreid kohtadest, mis Borissiga seotud ja kus ma tööga seoses kohal olin. Näiteks endises ohvitseride majas, kus filmi peategelast tulistati,? rääkis Allas.
  Allase sõnul tuli filmi tegemise initsiatiiv rootslastelt, kes on linateose jaoks materjali kogunud neli aastat. ?Umbes aasta läheb veel, sest Boriss ütles, rohkem aega tal pole. Selleks ajaks peab olema film valmis ja näidatud ka Rootsi televisioonis,? rääkis Allas. ?Jäänud on veel filmida kaadreid Venemaal asuvast kolmest vanglast, kus filmi peategelane istunud on.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Analüüsifirma: Pelotoni aktsia on väärt null dollarit
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Vene Teater otsib sõjakeerises rahupunkti. "Lapsed ei pea teadma, mis on sõda ja surm"
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.