• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saare Kinnisvara tegi Kuressaare kesklinna krundile parema pakkumise

  Kuressaare Linnavalitsuse poolt välja kuulutatud hoonestusõiguse seadmise pakkumised Tallinna t. 8 kinnistule võitis OÜ Saare Kinnisvara.

  Vastavalt hoonestusõiguse seaduse konkursi tingimustele tuleb Saare Kinnisvaral tasuda 40 000 krooni hoonestusõiguse tasu ja firmal lasub kohustus ehitada 15. oktoobriks 2002 krundile büroohoone. Saare Kinnisvara ostab oma pakkumise kohaselt krundi välja 960 000 krooniga.
  Tulemused Tallinna t. 8 kinnistule jõustuvad pärast linnavolikogu vastavat otsust. Linnavolikogu järgmine istung toimub 25. oktoobri istungil. Kuna kinnistu asub vanalinna tsoonis, tuleb Saare Kinnisvaral välja kuulutada konkurss Kuressaare vanalinna sobiva lahenduse leidmiseks.
  Tallinna t. 8 hoonestusõigusest oli huvitatud kaks firmat - OÜ Saare Kinnisvara ja OÜ Arco Vara Tartu Kinnistud. Hoonestusõiguse komisjoni esimehe, Jaanus Tamkivi andmetel tegi Saare Kinnisvara märksa suurema väljaostupakkumise kui konkurent.
  Tuleval reedel selguvad Raekoja 10 krundi hoonestusõiguse seadmise pakkumiste tulemused.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.