Patriarh pöördus Laari poole

ÄP 15. oktoober 2001, 00:00

Siseministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Ilona Leiva sõnul on ministeerium teinud otsuse vene õigeusu kirikut puuduliku dokumentatsiooni tõttu mitte registreerida. Moskva patriarh on pöördunud järgmise instantsi, peaminister Mart Laari poole. Peaministri pressinõunik Anne Osvet ütles, et Laar on saanud patriarh Aleksiuse kirja ettepanekuga läbirääkimisi alustada. Kuna vastust peab tõsiselt kaaluma, on peaminister aja maha võtnud ning vastab kirjale sel nädalal.

___________________________________________

Kiriku vara topelttollide vastu

Venemaa viitab kiriku huvidele

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing