• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viljandi linnajuhid soovivad müüa ärihooneid

  Viljandi linnavalitsus küsib volikogult luba, et panna veel tänavu müüki kaks kesklinnas Tartu tänaval asuvat kinnistut koos ärihoonetega, kirjutab Sakala.

  Ametnike sõnul on mõlemad hooned koormatud rendilepingutega. Tartu tänav 8a majas tegutseb lepingu kohaselt kuni järgmise aasta oktoobrini osaühing Isu Tuba ning Tartu tänav 6 majas rendib 2004. aasta juunini pinda Cartini kauplus ja 2003. aasta novembrini raamatukauplus.
  Viljandi linnamajandusameti peaspetsialist Sirje Ilver selgitas, et praegu pole veel selge, millal ja kui kallilt need kinnistud maha müüakse. 'Esmalt on vaja saada volikogult ettepanekule heakskiit ja seejärel saab linnavalitsus täpsustada müümise korda,' rääkis peaspetsialist.
  Ilver avaldas arvamust, et linnavalitsus võtab majade müügi pärast volikogu otsust kiiresti päevakorda. Eeldatavasti korraldatakse selleks suuline enampakkumine.
  Majade müükipanemist põhjendas Ilver sellega, et hooned vajavad remonti, kuid linnal pole selleks raha.
  Lisaks kesklinnas asuvale kahele kinnistule soovivad linnajuhid vabaneda ka Paalalinna gümnaasiumi kõrval seisvast katlamajast ja masuudihoidlast ning ühest lauluväljaku läheduses asuvast pooleli olevast majast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.