• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sideamet kontrollib kaabeltelevisioonifirmasid

  Sideamet asub kaabeltelevisioonifirmasid kontrollima, teatas sideameti infoosakonna juhataja asetäitja Marge Ensling.

  29. oktoobriks pidid kaabellevifirmad esitama sideametile taotlused uute tegevuslubade väljastamiseks.
  29. oktoobri seisuga on sideametile esitatud 50 kaabellevivõrguloa taotlust. Taotlust ei ole esitanud 13 ajutise tähtajalise loa omanikku ja üks kaabeltelevisioonivõrgu loa omanik.
  Vana seaduse alusel oli sideamet väljastanud kokku 81 luba. Erinevus tuleneb
  sellest, et kui vana seaduse alusel oli ühele ettevõtjale välja antud mituajutist tähtajalist luba, siis praegu kehtiva kaabelleviseaduse alusel onettevõtjal võimalus taotleda ainult ühte kaabellevivõrguluba.
  Sideamet on asunud kontrollima nende ettevõtete tegevust, kellele oli luba väljastatud vana kaabelleviseaduse alusel, kuid kes ei esitanud sideametile taotlust uue loa väljastamiseks.
  Alates 23. oktoobrist ei või kaabellevivõrke opereerida need ajutise tähtajalise loa, kaabeltelevisioonivõrgu loa või kaabeltelevisioonivõrgu kasutusloa omanikud, kes ei esitanud sideametile taotlust uue kaabellevivõrguloa väljastamiseks.
  Vastavalt kaabelleviseadusele kaotavad ajutised tähtajalised load, kaabeltelevisioonivõrgu load ja kaabeltelevisioonivõrgu kasutusload kehtivuse kolme kuu möödumisel seaduse jõustumisest 21. juulil 2001, kui vastava loa omanik ei esita selle aja jooksul taotlust kaabellevivõrguloa väljastamiseks.
  Isikud, kes tegutsesid vana seaduse järgi väljastatud lubade alusel ja ei esitanud õigeaegselt taotlust uue loa väljastamiseks, peavad oma tegevuse lõpetama ning võivad jätkata alles peale kaabellevivõrguloa väljastamist. Ilma kaabellevivõrguloata kaabellevivõrgu loomise, arendamise või kasutamise
  eest näeb seadus ette rahatrahvi 10 000 kuni 1 000 000 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Tallinna börs lõpetas nädala napi miinusega
Tallinna börs sulgus reedel 0,08% punases. Languse tegid läbi ka Vilniuse börs ja Riia börs, kaotades vastavalt 0,98% ja 0,01%. Bencmark indeks langes 0,32%.
Tallinna börs sulgus reedel 0,08% punases. Languse tegid läbi ka Vilniuse börs ja Riia börs, kaotades vastavalt 0,98% ja 0,01%. Bencmark indeks langes 0,32%.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.