• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn lubab Greenile kinkida asenduskorteri

  Tallinna linnavalitsus on valmis kinkima 40 aastat Nõmme majas elanud Arnold Greenile uue elukoha, kui kauaaegne Eesti Olümpiakomitee president ning Eesti NSV välisminister jääb õigusjärgsele omanikule maja tagastamise korral peavarjuta, kirjutab Eesti Päevaleht.

  Abilinnapea Heiki Kivimaa sõnul on loomulik, et lugupeetud ning nii linna kui ka riigi ees suuri teeneid omavat inimest hädas aidatakse.
  ?Linn ei tohi oma auväärseid kodanikke hädas üksi jätta. On nad siis kunagi kuulunud kompartei nomenklatuuri ladvikusse või mitte,? lausus Kivimaa.
  Konkreetse korteri kinkimist pole linnavalitsus arutanud. ?See ei tähenda, et linnal on palju vabu kortereid ja selle asemel, et neid vaestele jagada, hoiame valitud inimestele,? ütles Kivimaa. ?Lihtsalt teeneka inimese puhul, kes on taastanud olümpialiikumise, tuleb vajaduse korral kiiresti probleemile lahendus leida.?
  Eilseni polnud Green eluasemesooviga linnavalitsusse pöördunud.
  Arnold Greeni sõnul soovib ta esialgu maja õigusjärgsele omanikule tagastamise kohtuotsuse vaidlustada, sest ei soovi end süüdi tunnistada. ?Pean advokaadiga nõu, mida edasi teha. Kui lahendust ei leia, siis pean linna poole pöörduma,? möönis Green.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Börs: USA aktsiaturud lõpetasid nädala väikse tõusuga
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.