• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  British Airways jäi lõppenud kvartalis veel kasumisse

  SuurBritannia lennufirma British Airways PLC teatas teisipäeval, et ta sai vaatamata 11. septembri terroriaktile teises kvartalis (lõppes 30. September) kasumit, kuid terve aasta kokkuvõttes jääb ettevõte siiski märkimisväärsesse tegevuskahjumisse, edastas uudisteagentuur Dow Jones.

  Lennufirma maksude-eelne poolaasta kasum ulatus 45 mln naelani (1,1 mld krooni), võrreldes aastataguse 150 mln naelaga.
  Sellest teises kvartalis teenis ettevõte 5 mln naela suuruse kasumi.
  Tulemus oli see tunduvalt parem turu poolt keskmiselt prognoositud 33 mln naela suurusest teise kvartali kahjumist.
  British Airways PLC puhaskasum langes aastaga 90 mln naelalt 52 mln naelani ehk 4,2 pennini aktsia kohta.
  Poolaasta käive kahanes lennufirmal 6,3%, ulatudes 4,55 mld naela (115 mld krooni).
  Lennufirma teatas eile, et ta lennutihedus langes oktoobris 24,7% ning mahud 15% võrra. Samas lubati mõningast paranemist detsembrikuus.
  Ettevõtte sõnul kaotas ta vahetult pärast terrorirünnakut ühe nädalaga 40 mln naela oma prognoositud tegevuskasumist ning jätkas raha kaotamist kuu lõpuni.
  Lennufirma aktsia maksis kell 12:30 Londoni börsil 147,25 penni ehk 5,2% vähem kui eile õhtul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.