• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  New Yorgi linnapea koht maksab 41 miljonit dollarit

  Autoriteetse finantsuudiste agentuuri asutaja Michael Bloomberg kulutas New Yorgi linnapea valimiskampaaniaks 41 miljonit dollarit. Mõningad USA eksperdid nimetavad seda summat rekordiliseks, kirjutab Rockefeller.ru.

  Valimised toimuvad täna.
  Igal juhul ületab see neljakordselt peamise oponendi - demokraat Mark Greeni kampaania maksumuse, mis oli 10,7 mln dollarit.
  Raha pani Bloomberg välja oma taskust ja ei võtnud linna kassast sentigi, kuulutades isegi, et tema valimise korral loobub ta linnapea ametipalgast.
  Kampaania haripunktis, 2.-22.oktoobrini kulutas Bloomberg reklaamile 12 mln dollarit (Green 3,5 mln). Wisconsini ülikooli uurimuse järgi ilmus Bloomberg teleriekraanidele 5600 korda kuni 24.oktoobrini (Green 1900 korda).
  Mark Green kulutas kampaaniaks linna ja oma pooldajate vabatahtlike annetustena saadud raha. Tema pooldajate hulgas on palju ehituskompaniide ja kinnisvarafirmade juhte, pankureid ja juriste. Välise reklaamiga tegelevad kompaniid loodavad, et Green muudab pärast linnapeaks saamist ära kohaliku seaduse, mis puudutab piiranguid reklaamtahvlite paigutusele ning toetavad samuti Greeni.
  Pärast 11.septembri terrorirünnakuid spekuleeriti praeguse linnapea - vabariiklase Rudolph Giuliani jätkamisega vähemalt aasta võrra, sest ta on oma ülesannetega väga hästi hakkama saanud. Giuliani teatas aga oma toetusest Bloombergile ning valimiste päevaks on kandidaatide reitingud võrdsed.
  <#Rockefeller.ru=http://www.rockefeller.ru/2001/10/27/skoljkostoit.shtml>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.