• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Roxette liikmelt varastatud dzhiip leiti üles Tallinnast

  Keskkriminaalpolitsei leidis Tallinnas üles kaks aastat tagasi Rootsist ansambli Roxette liikmelt Per Gesslelt varastatud hinnalise maastikuauto, teatab Postimees Online.

  Eestis võltsdokumentidega arvele võetud Carlssoni eridisainiga 1998. aasta Mercedes Benz ML 320 kadumise kohta algatas keskkriminaalpolitsei kriminaalmenetluse kümmekond päeva tagasi, kui politseile laekus info, et auto sõidab pikemat aega Tallinnas ringi.
  Dokumendi võltsimise paragrahvi järgi uurimist alustanud politsei saatis auto ekspertiisi. See kinnitas, et tegu on 1999. aasta 10. aprillil Rootsi Kuningriigis varastatud masinaga, mis kuulus maailmakuulsa ansambli Roxette liikmele Per Gessle perekonnale.
  Politseiameti pressiesindaja sõnul on dzhiibil olnud eri aegadel viis eraisikust ja juriidilisest isikust omaniku ning auto praegune omanik võib olla seaduse jaoks heauskne ostja, mis tähendab, et autot talt konfiskeerida ei saa.
  Üle miljoni krooni väärt dzhiibist kaks aastat tagasi ilma jäänud kuulsale muusikule hüvitas kahju kindlustusfirma, kirjutasid tänased päevalehed.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Jalgrattaringluse käivitanud Ain: kui saad 500 eurose ratta poole hinnaga, siis see on ju rõõm!
"Jalgratas on üks tänuväärne leiutis, mida kasutab üha rohkem inimesi. Pärast Tallinna kolimist avastasin aga, et siin pole ühtegi kasutatud jalgratastega tegelevat ettevõtet. Olin üllatunud. Sealt mõte idanema hakkas,” räägib Töötukassa toetuse abil oma ettevõtte Veloring käima lükanud Ain Põllusaar (46).
"Jalgratas on üks tänuväärne leiutis, mida kasutab üha rohkem inimesi. Pärast Tallinna kolimist avastasin aga, et siin pole ühtegi kasutatud jalgratastega tegelevat ettevõtet. Olin üllatunud. Sealt mõte idanema hakkas,” räägib Töötukassa toetuse abil oma ettevõtte Veloring käima lükanud Ain Põllusaar (46).
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.