• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pankrotistunud pankade hoiustajad ei tule rahale järele

  Üle 8000 pankrotistunud EVEA Panga ja ERA Panga võlausaldajast hoiustaja pole välja võtnud neile ette nähtud hüvitisi kokku veidi üle kolme miljoni krooni, ütles Hoiuste Tagamise Fondi (HTF) peadirektor Madis Kallion.

  Kallioni andmeil pole EVEA Pangast 500 - 20 000 krooni suuruseid hüvitisi välja võtnud ligi 500 klienti, kellest 260 on eraisikud. ERA Panka on 500 ? 20 000 suuruseid hüvitisi jätnud ligi 400 klienti, kellest 165 on eraisikud.
  Vastavalt Hoiuste Tagamise Fondi seadusele on pankrotistunud EVEA Panga ja ERA Panga hoiustajail õigus saada HTFist hüvitust kuni 20 000 krooni. Alates 1. jaanuarist 2000 on Eesti kommertspankadesse paigutatud hoius tagatud kuni 40 000 krooni suuruse hüvitisega.
  ?Ma ei oska kommenteerida, miks inimesed pole seadusega tagatud rahale järgi tulnud,? ütles Kallion. ?Võibolla pole kõikideni jõudnud piisavalt informatsiooni.?
  EVEA Panga hoiustajad saavad neile ette nähtud hüvituse kätte kõikidest Hansapanga kontoritest. ERA Panga hoiustajatele maksab vastavat raha Ühispanga Tallinnas Pärnu mnt. 12 asuv kontor ja Tartus Küüni 9 astuv kontor.
  Maapanga hoiustajatele eraldas teatud osa hüvitusest riik, kuna HTFi polnud siis veel asutatud.
  Vaata lisaks www.htf.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.