Logistikatark jagab teavet

ÄP 13. november 2001, 00:00

Logistics Consulting Groupi veebileheküljelt on võimalik saada logistikateavet andmepankade, linkide, koolitus- ja konsultatsioonipakettide jms näol. Samuti on tulekul logistiku igapäevatöös vajalikud töövahendid, nagu mudelid, arvutused, efektiivsuse hindamise küsimustikud jms.

Huvipakkuvamad alalõigud nimetatud leheküljel on logistikaterminoloogia sõnastik (inglise-eesti) koos otsingusüsteemiga, logistikauudised, logistikateenuste ning teenusepakkujate andmepank, mis on süstematiseeritud erinevate teenuste, firmade ja sihtpunktide lõikes jne, jne. Muu hulgas ei puudu leheküljelt ka jututuba, tulekul on logistikakool, kus saab osaleda erinevatel internetipõhistel logistikakursustel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing