Sotsiaalelekter ja eesti vanarahvatarkus

13. november 2001, 00:00

Rahvalikes naljandites on niisugune õpetlik lugu. Porgand ütleb: ?Mina olen magus?. Mädarõigas ütleb: ?Mina olen ka magus, kui mulle mett peale määrida.? Mesi ütleb seepeale: ?Mina olen ka ilma mädarõikata magus.?

Eile kogunes töögrupp selgitamaks välja, kes Eesti inimestest hakkavad saama nn sotsiaalelektrit. Ajakohastame pisut tegelasi. Eesti riik ütleb: ?Mina aitan vaeseid?. Eesti Energia ütleb: ?Mina aitan ka vaeseid, kui mul lubatakse kehtestada püsitasu, tõsta julmalt tariife ja inimestelt raha ära võtta.? Raha võiks selle peale vastata, et ilma Eesti Energia abita oleks vaeseid lihtsalt vähem.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing