Ringhäälinguseadust muudetakse

14. november 2001, 00:00

Täna koguneb kultuuriministeeriumis minister Jaak Alliku kutsel koosolek, kus ühe põhiküsimusena hakatakse arutama avalik-õigusliku televisiooni ja raadio rahastamise allikate ülevaatamist ringhäälinguseaduses. ?Oleks liiga lihtne öelda lihtsalt ?reklaam ära!? ning eraldada selle asemel avalik-õiguslikule ringhäälingule raha riigieelarvest ? me oleme selleks liiga vaesed,? sõnas Allik. Ringhäälingute liidu esindaja Tõnis Palts ütles, et avalik-õiguslikku ringhäälingut tuleks rahastada ainult riigieelarvest.

Hetkeseis: Reklaam pole ETVst kadunud, riigieelarvest rahastatekse avalik-õiguslikku kanalit samuti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing