Luik: tahan kõvemini tööle hakata

Inno Tähismaa 15. november 2001, 14:47

Meediaärimees Hans H Luik ütles pärast tänast tehingut Bonnier Grupiga, et tahab kõvemini tööle hakata

Luik ütles, et kavas on panna tõhustamalt tööle nii ajalehed-ajakirjad kui ajakirjanduse hulgifirma Lehepunkt, mida ta omab koos soomlaste Rautakirja Oyga ja kojukandefirma EkspressPost.

Luik ütles, et rootslased olid viisakad ja kogenud partnerid, mistõttu ta kaldus lootma rohkem Skandinaavia firma peale. ?Ekspressi majas pole enam 3 aastat eesti keeles nõukogu koosolekuid peetud,? kirjeldas ta olukorda.

Luik ütles, et Skandinaavia osanik aitas muuta firma kontrolli ja rahastamist euroopalikuks. Tema sõnul on kahest tabloidist pandud kokku üks suur leht. Samuti on Ajakirjade Kirjastus muutunud tulemuslikuks ettevõtteks.

Luik ütles, et Bonnier Grupi asepresident Thomas Axén tunnistas täna lepinguid alla kirjutades, et Bonnier ei kavatse oma Mariebergi haruga tingimata Eesti turust loobuda ja huvi võib peagi taas tekkida, kui Skandinaavia meediaturu jaoks olukord paraneb.

Luik ütles, et ta ei välista, et kaasab ise uusi partnereid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing