Tõnis Arnover • 19. november 2001 kell 10:40

Lufthansa on Balti turuga rahul

Lätis oma tegevuse 10. aastapäeva tähistanud Saksa lennufirma Lufthansa peadirektor Skandinaavia maades ja Balti riikides Hubert Frach ütles Bizness Baltija teatel, et globaalne lennunduskriis pole Balti turgu puudutanud ja et seal püsib nõudlus stabiilne.

Frankfurdi?Riia liinil pole olnud viimastel kuudel mingit muutust. Praegu uurib Lufthansa võimalust avada Müncheni?Riia liin.

Ehkki Lufthansa Tallinna ei lenda, on Frach rahul Tallinnas Lufthansa lendudele müüdavate piletite hulgaga.

Vilniuse?Frankfurdi liinil 123kohalise Boeing 737 väljavahetamist 80kohalise AVRO RJ85 vastu oktoobri lõpus põhjendas Frach mitte Leedu turu aeglase kasvuga, vaid nõudluse vähenemisega muudel liinidel, mis sundis lennukeid teistmoodi kasutama.

Hetkel kuum