Eesti riigi funktsioneerimine ohus?

26. november 2001, 00:00

Paljude poliitikute hinnangul on ASi Tallinna Olümpiapurjespordikeskus (TOP) riigile strateegiline ettevõte. Seetõttu TOPi erastamine eelneval kuuel aastal ebaõnnestus. TOPi strateegiline tähtsus oli seotud sellega, et poliitikud käisid ujulas ujumas ja olid mõjutatavad ettevõtte endise juhi Raimo Kägu poolt. Võibolla oli erastamise vastastel õigus ja nüüd satub riigi funktsioneerimine ohtu. Seetõttu tuleks erastamisest saadava raha suunata stabilisatsioonireservi, et seda saaks vajadusel kasutada TOPi taasriigistamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing