Linnapea Lepikson loob korda

26. november 2001, 00:00

Tallinna linnapeaks valitud Robert Lepikson ütles, et ta kavatseb muuta linnavalitsuse struktuuri ja hakata müüma linna osalust ettevõtluses. Ta kinnitas, et on võtnud südameasjaks transpordikorralduse ja lubab kaaluda trammiliikluse lõpetamist. Lepiksoni sõnul oleks vastaskandidaadi Priit Vilba meeskond linnavalitsuses olnud lahja, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Hetkeseis: Tagantjärele tundub, et Lepiksoni kriitika Priit Vilba suhtes oli õige. Vilbal õnnestus vahepeal olla Tallinnas abilinnapea ametikohal ja ta ei saanud oma tööga hakkama. On olemas võimalus, et Lepiksonist võib saada Tallinna linnapea juba järgmisel aastal, sest ta kandideerib kohalikel valimistel Tallinnas Rahvaliidu nimekirjas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing