• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turgudel särasid Amazon ja Yahoo!

  Ameerika aktsiaturgude avanedes liikusid peamised indeksid erinevates suundades.
  Dow Jones tööstuslik keskmine oli kella 18.30ks langenud 0,50 protsendi võrra 9910,17 punktini. S&P 500 indeks oli langenud 0,32 protsenti 1146,65 punktini. Nasdaq indeks oli tõusnud 0,21 protsendi võrra 1907,29 punktini.
  Suure tõusu tegid turgude avanedes läbi Amazoni ja Yahoo! aktsiad.
  Investeerimispank Goldman Sachs analüütik Antony Noto arvates on Amazon prognoositud kasumi- ja käibegraafikus. Amazon müüs tänupühadele järgnenud nädalavahetusel 44 rohkem ühikuid tooteid kui eelmisel aastal. Aktsia hind oli tõusnud 18.30ks 12,67 protsendi võrra 10,23 dollarini.
  Yahoo! teatas, et Yahoo! Shopping käive ühikutes on kasvanud võrreldes eelmise aasta pühadele järgneva nädalavahetusega koguni 60 võrra. Aktsia hind tõusis 4,77 protsendi võrra 16,48 dollarile.
  Intel Corp. teatas esmaspäeval uue protsessori esitlemisest. Uue imeväikse transistori nimeks on pandud TeraHertz, mis iseloomustab protsessori võimet purustada maagiline terahertsine taktsageduse piir. Aktsia hind oli kell 18.30 31,54 dollarit ja tõus 1,55 protsenti.
  Analüütikud langetasid eile soovitusi telekommunikatsiooni seadmete tootja Lucent aktsiale. ABN-Amro langetas soovitust seniselt lisalt hoiale. Morgan Stanley langetas soovituse turutootlust ületavalt neutraalsele, lisades, et ettevõtte on õiglaselt hinnatud. Aktsiaga kaubeldi 7,77 dollari tasemel, langus võrreldes reedega 7,39 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Marili Niits: mida teha, et suvepuhkuste periood ei võtaks rohkem energiat, kui vastu annab?
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Metallid kukkusid halvimasse kvartalisse pärast eelmist finantskriisi
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Soome tarbijate usk tulevikku varises kokku
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim logistika-, metalli- ja puidusektorit
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.