6. detsember 2001 kell 22:00

Uued partnerid üksteisest

Kallase viga on ses, et ta ei näe riigil mingit osa majanduse stabiliseerimisel. Riik on tema jaoks kõrvaline. Ning oma passiivsusega majanduslikku langust süvendav. Mage küll, kui ei osata muud kui hädaldada ? kriis tuleb, hoidke alt! (vt Edgar Savisaare kolumn ?Muretsev minister või laamendav poliitik?? ÄP 18.09.2001)

Mulle näib, et Reformierakond on viimastel aastatel olnud väga selgelt Isamaaliidu satelliit, tema iseseisev tähendus on pigem vähenenud, kui juurde tulnud. (EPL 04.05.2001).

Miks te arvate, et Savisaar pole sellisest laenuvõtmisest huvitatud. Esialgu pole mingeid märke, et Savisaar võiks muutuda eelarve tasakaalu veendunud pooldajaks. (Vastates küsimusele, kas Kallas läheb võitluses Paltsuga koostööle Savisaarega? Intervjuu rahandusminister Siim Kallasega ÄP 07.11.2001).

Koalitsioon Keskerakonnaga ei ole lahendus Tallinna võimukriisile. Minu isiklikud põhimõtted ja vaated elule ning Tallinna arengule erinevad kardinaalselt neist, mida täna esindab Keskerakond. Ma ei pea omalt poolt võimalikuks Keskerakonnaga ühes koalitsioonis olla. Sellega seoses teatan, et astun tagasi Tallinna linnavolikogu esimehe kohalt ning lahkun ka volikogu koosseisust, et anda võimalus neile, kes uut koaltisooni toetavad. (Rein Voogi eilsest avaldusest)

Viisakas inimene vastaks, et see on intellektuaalselt huvitav idee. (Kommenteerides Isamaaliidu ettepanekut kaasata Keskerakond Tallinnas võimuliitu. EPL 27.04.2001).

Hetkel kuum