• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uued partnerid üksteisest

  Kallase viga on ses, et ta ei näe riigil mingit osa majanduse stabiliseerimisel. Riik on tema jaoks kõrvaline. Ning oma passiivsusega majanduslikku langust süvendav. Mage küll, kui ei osata muud kui hädaldada ? kriis tuleb, hoidke alt! (vt Edgar Savisaare kolumn ?Muretsev minister või laamendav poliitik?? ÄP 18.09.2001)
  Mulle näib, et Reformierakond on viimastel aastatel olnud väga selgelt Isamaaliidu satelliit, tema iseseisev tähendus on pigem vähenenud, kui juurde tulnud. (EPL 04.05.2001).
  Miks te arvate, et Savisaar pole sellisest laenuvõtmisest huvitatud. Esialgu pole mingeid märke, et Savisaar võiks muutuda eelarve tasakaalu veendunud pooldajaks. (Vastates küsimusele, kas Kallas läheb võitluses Paltsuga koostööle Savisaarega? Intervjuu rahandusminister Siim Kallasega ÄP 07.11.2001).
  Koalitsioon Keskerakonnaga ei ole lahendus Tallinna võimukriisile. Minu isiklikud põhimõtted ja vaated elule ning Tallinna arengule erinevad kardinaalselt neist, mida täna esindab Keskerakond. Ma ei pea omalt poolt võimalikuks Keskerakonnaga ühes koalitsioonis olla. Sellega seoses teatan, et astun tagasi Tallinna linnavolikogu esimehe kohalt ning lahkun ka volikogu koosseisust, et anda võimalus neile, kes uut koaltisooni toetavad. (Rein Voogi eilsest avaldusest)
  Viisakas inimene vastaks, et see on intellektuaalselt huvitav idee. (Kommenteerides Isamaaliidu ettepanekut kaasata Keskerakond Tallinnas võimuliitu. EPL 27.04.2001).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Omikron jõudis Lätti
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.