Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Televisioon on rebinud vaadatavuselt ette teistest telekanalitest

  Eesti elanikkond on novembri alguses vaadanud Eesti Televisiooni oluliselt rohkem kui teisi telekanaleid, selgub firma Saar Poll läbi viidud auditooriumiuuringust.

  Saar Poll auditooriumiuuringu andmetel pühendavad Eesti elanikud vanuses 12-74 aastat kogu oma teleri vaatamisajast 23,6% Eesti Televisiooni vaatamisele. TV 3 vaatamisele kulutavad nad 21,7 % ja Kanal 2 vaatamisele 17,8%.
  Võrreldes oktoobrikuise AS EMOR auditooriumiuuringuga on Eesti Televisiooni osakaal kogu telerivaatamisele kulutatud ajast kasvanud ligi 20%, sest oktoobris oli ETV osakaal kogu telerivaatamisele pühendatud ajast 18,9%.
  Kasvanud on ka TV3 ja Kanal 2 osakaal kogu teleri vaatamisele pühendatud ajast. TV3 osakaal oli oktoobris 20,0% ja Kanal 2 osakaal 16,2%.
  ?TV 1 kadumisega on inimesed hakanud rohkem vaatama teisi Eesti telekanaleid ja see on suurendanud kõigi Eesti telekanalite vaatajanumbreid,? ütles ETV reklaamidirektor Rivo Saarna. ?Põhjus on ka selles, et sügis- ja talvekuudel vaatavad inimesed telerit tavapärasemast rohkem.?
  Saar Polli auditooriumiuuringute andmetel on kasvanud oluliselt ka üksikute Eesti Televisiooni saadete vaadatavus. Novembri alguses vaatas Aktuaalset kaamerat nädala jooksul keskmiselt 285 000 inimest, mis on 10 000 inimese võrra rohkem kui oktoobrikuistes EMORi uuringutes.
  Samuti küünib argipäevase hommikuprogrammi 'Terevisioon' reiting tipphetkedel üle 11 protsendi, mis on hommikuprogrammi rekordtulemus. ?See tähendab, et ETV hommikutelevisiooni vaatab korraga kuni 130 000 inimest,? ütles Saarna.
  Võrreldes oktoobriga on oluliselt suurem vaatajaskond ka Õnne 13 kordustel, mille reiting on novembri alguses 12% (oktoobris 7-8%), Pühapäevitajal (novembris 20,2%, oktoobris 15,3%) ja Maahommikul (novembris 13,9%, oktoobris 6,6%).
 • Hetkel kuum
Peaasi, et silm säraks ja pirn põleks
Ajal, mil isegi Toompeal antakse õelatele netikommentaatoritele sõnade seadmisel ideid, kulub prominentide julgustav eeskuju normaalse arutelukultuuri edendamisest hädasti ära, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ajal, mil isegi Toompeal antakse õelatele netikommentaatoritele sõnade seadmisel ideid, kulub prominentide julgustav eeskuju normaalse arutelukultuuri edendamisest hädasti ära, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tuuleaktsiatele hakkab peatselt puhuma pärituul
Maailma tuuleparkide tootmismaht kahekordistub aastaks 2030, mis tähendab, et õnn jõuab viimaks ka viimastel aastatel tootlusega hädas olnud tuuleaktsiate omanike õuele.
Maailma tuuleparkide tootmismaht kahekordistub aastaks 2030, mis tähendab, et õnn jõuab viimaks ka viimastel aastatel tootlusega hädas olnud tuuleaktsiate omanike õuele.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Myraka ettevõtlusblogi: Ford Transit gloria mundi
Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Myrakas müüs maha teda truult teeninud vanaldase Ford Transiti ning mõtiskleb selle kõrvale ausa väikeettevõtluse võimatuse üle.
Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Myrakas müüs maha teda truult teeninud vanaldase Ford Transiti ning mõtiskleb selle kõrvale ausa väikeettevõtluse võimatuse üle.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Metallitööstus sunnib end raskel ajal vastu võtma iga töö
Ekspordile suunatud Viljandimaa metallitööstusettevõte Metest tunnetab praegu kõige raskemat aega. See tähendab, et enam ei saa valida tehtavat tööd, vaid vastu tuleb võtta kõik pakutav.Kuigi praegu valitseb majanduslikult keeruline aeg, kavatseb Metest Steel siiski kindlalt laieneda.
Ekspordile suunatud Viljandimaa metallitööstusettevõte Metest tunnetab praegu kõige raskemat aega. See tähendab, et enam ei saa valida tehtavat tööd, vaid vastu tuleb võtta kõik pakutav.Kuigi praegu valitseb majanduslikult keeruline aeg, kavatseb Metest Steel siiski kindlalt laieneda.
Politseijuht: nõrkustele keskendumine teeb keskpäraseks
Kas rohepööre tähendab eurokommunismi? Või on see lihtsalt üks utoopia?
Küsimusele, kas rohepööre tähendab seda, et oleme sunnitud hakkama ehitama eurokommunismi, vastab Erik Moora, et kahetsusväärselt on keskkonnateemad, mis muidu vabades ühiskondades ei ole vaidlusobjekt, ära ideologiseeritud, nii et praegu näeme, kuidas poliitilised vastased vaidlevad mitte sisu üle, vaid selle üle, miks midagi teha ei saa. Samas on ilmne, et kuna inimtegevus ületab planeedi talumisvõime piire mitmekordselt, pole samamoodi jätkamine võimalik.
Küsimusele, kas rohepööre tähendab seda, et oleme sunnitud hakkama ehitama eurokommunismi, vastab Erik Moora, et kahetsusväärselt on keskkonnateemad, mis muidu vabades ühiskondades ei ole vaidlusobjekt, ära ideologiseeritud, nii et praegu näeme, kuidas poliitilised vastased vaidlevad mitte sisu üle, vaid selle üle, miks midagi teha ei saa. Samas on ilmne, et kuna inimtegevus ületab planeedi talumisvõime piire mitmekordselt, pole samamoodi jätkamine võimalik.
Elektrifirma kogemus särtsuautodega: kõikide kulude ennustamisega pole pihta läinud
Eesti Energia autoparki on kuulunud enam kui kümme aastat elektriautod ning ettevõte peab vaatamata muutunud kuludele särtsuautosid mõistlikeks.
Eesti Energia autoparki on kuulunud enam kui kümme aastat elektriautod ning ettevõte peab vaatamata muutunud kuludele särtsuautosid mõistlikeks.
Eurovalimistel soovib osaleda üheksa erakonda ja kuus üksikkandidaati
Riigi valimisteenistusele laekusid tähtajaks üheksa erakonna ja kuue üksikkandidaadi avaldused Euroopa Parlamendi valimistel kandideerimiseks.
Riigi valimisteenistusele laekusid tähtajaks üheksa erakonna ja kuue üksikkandidaadi avaldused Euroopa Parlamendi valimistel kandideerimiseks.
Balticconnector läheb uuel nädalal taas tööle
Tegevused Balticconnectori kasutuselevõtuks on edenenud plaanipäraselt ning mere- ja maismaaosa taasühendamise tööd Eestis ja Soomes viidi lõpule edukalt, selgub pressiteatest.
Tegevused Balticconnectori kasutuselevõtuks on edenenud plaanipäraselt ning mere- ja maismaaosa taasühendamise tööd Eestis ja Soomes viidi lõpule edukalt, selgub pressiteatest.