Jõulud Kopenhaagenis

ÄP 14. detsember 2001, 00:00

Kuni 23. detsembrini pakub jõululõbustusi Kopenhaageni kesklinnas raekoja lähedal paiknev Tivoli, kus müüakse nii suveniire, käsitööd kui ka rahvuslikke roogi. Karnevaliliku atmosfääriga lõbustuspargis lõhnab maiustuste ja glögi järele, kõlavad tuttavad jõululaulud ning lapsi sõidutab väike poni.

Tivoli on avatud neljapäevast laupäevani kella 11?22 ning pühapäevast kolmapäevani kella 11?21. Pühapäeval, 23. detsembril on park avatud kella 11?20. Lähemat informatsiooni saab internetileheküljelt www.tivoligardens.com.

Jõuluehteid kannab ka Nyhavni kanal, kus on samuti 23. detsembrini iga päev kella 12?20 avatud jõululaat. Väikestest kioskitest müüakse jõulukaupa ning ringi käivad jõuluvana ja põhjapõder Rudolf.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing