Riigimehelikkus ja linnamehelikkus

17. detsember 2001, 00:00

Reformierakonna esimees Siim Kallas kirjutab pärast Tallinna sündmusi solvunud kolmikliidukaaslastele, et võimuliit Toompeal tuleb säilitada, sest selle lõhkumine oleks vastutustundetu ja mitteriigimehelik. Ent riigimehelikkus ei seganud Kallast sugugi isiklikult läbi rääkimast Vene Balti Erakonna esindaja Sergei Ivanoviga, kindlustamaks Reformierakonna kaasabil pealinnas sooritatava võimupöörde edukust.

Mis siis nüüd välja tuleb ? kui sinu juhitava partei tegevuse tõttu kipub koalitsioon lagunema, räägid riigimehelikkusest, kui ise (sinu partei) koalitsioonipartnerid reedad, on see vist linnamehelikkus? Pigem ikkagi reeturlikkus. Ja kõik kokku kahekeelsus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:10
Otsi:

Ava täpsem otsing