• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühendriikide aktsiaturu prognoosid räägivad üksteisele vastu

  Analüütikute üldise seisukoha järgi mingit suurt tõusu järgmisel aastal USA aktsiaturul oodata ei ole, kuna USA majanduse tõusule käändumine läheb aeglaselt ja firmad jätkavad tulude vähenemise hoiatuste andmist.
  Investeerimispanga Merrill Lynch strateeg Richard Bernstein arvab, et liiga optimistlik on oodata majandustõusu, ning ennustab S & P 500 püsimist senisel tasemel.
  Samasugusel ettevaatlikul seisukohal on investeerimispangad Morgan Stanley, Lehman Brothers ja Credit Suisse First Boston.
  Kõige pessimistlikum on J. P. Morgan, mis ennustab S & P indeksi langemist alla 1000 punkti. Kui see peaks teoks saama, tähendaks see indeksi alanemist kolmandat aastat järjest, mida ei ole juhtunud sõja-aastaist 1939?1941 peale.
  Siiski on ka üksikuid optimiste. Nii prognoosib UBS Warburg, et S & P 500 indeks kerkib tuleva aasta lõpuks 1570 punktile.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.