• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savisaar arutas USA suursaadikuga koostööküsimusi

  Täna tegi linnapea Edgar Savisaarele tutvumisvisiidi Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis Joseph M. DeThomas, teatas Raepress.

  Kohtumisel osales ka saatkonna nõunik Dolores Brown.
  Linnapea huvitus hetkel USA Senatis arutlusel olevatest seaduseelnõudest,
  mis käsitlevad majanduse ja ettevõtluse stimuleerimist ning tööpuuduseleevendamist. Savisaar avaldas lootust, et sealset kogemust ning lahendusisaab eeskujuks võtta ka tööpuuduse leevendamisel Tallinnas ja Eestis.
  Kohtumisel puudutati ka Tallinna linna suheteid USAs asuvate
  partnerlinnade Portlandi ja Annapolisega. Mõlemad pooled olid seisukohal, etlinnade vastastikust suhtlemist tuleb elavdada ning leida uusi arendavaidkoostööaspekte. Juba lähiajal töötab Tallinna linnavalitsus väljasellealased ettepanekud.
  USA suursaadik tundis huvi ka Eesti poliitilise olukorra ja võimalike
  arengute vastu. Suursaadik märkis, et järgmine aasta on Eestilevälispoliitiliselt äärmiselt oluline ning avaldas lootust, et Eesti läbibedukalt viimase kilomeetri teekonnast integreerumisel rahvusvahelistesseinstitutsioonidesse.
  Suursaadik DeThomas soovis Tallinna uuele linnavalitsusele palju edu ning
  avaldas saatkonnapoolset head tahet osaleda Tallinna arendamisel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ainult Dow Jones suutis nädalat alustada tõusuga
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.