21. märts 2002 kell 9:04

Tõnu Pekk asub tööle EBSi magistriprogrammi juhtiva õppejõuna

20. märtsil kirjutasid EBS Grupi poolt EBS Juhtimiskoolituse Keskuse juhataja Jan Andresoo ja Tõnu Pekk alla lepingule, millega Pekk andis nõusoleku asuda tööle juhtiva õppejõuna strateegilistele juhtidele suunatud EBSi magistriprogrammis alates 1. aprillist.

EBSi Executive MBA programmi juhtiva õppejõu rolliks on jälgida, et magistriprogramm oleks terviklik ning vastavuses EBSi nõuete ja osalejate soovide-ootustega.

'EBS Grupil ja EBS Juhtimiskoolituse Keskusel on hea meel, et Tõnu Pekk on valmis jagama oma kogemusi ja teadmisi EBSi EMBA programmis', ütles Jan Andresoo, 'Asjaolu, et strateegilistele juhtidele suunatud EBSi EMBA programmi puhul on üheks tooni andvaks jõuks just finantsala inimene, on meie teadlik valik. Eesmärgiks on anda programmis kaalu reaalainetele.'

Lisaks märkimisväärsele praktilisele kogemusele on Tõnu Pekk lõpetanud maailma ühe juhtiva ärikooli, London Business School"i finantsteaduste magistrina.

'Kuigi täiendkoolitus on Eestis suhteliselt levinud, on kraadiõpe nende inimeste hulgas, kellel edukale karjäärile juba alus pandud, siiski harukordne. EBSi algatus selles vallas on oluline ning loodetavasti aitab kaasa juhtide tasemeõppe tõusule Eestis', ütles Tõnu Pekk.

Hetkel kuum