• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: Teletäht Marite Kallasma sai eetrikeelu

  ?Aktuaalse kaamera? saatejuht Marite Kallasma sai toidulisandi reklaamimise eest eetrikeelu selle kuu lõpuni.

  Tasuta koju kantavas ajakirjakeses Sinu Tervis kiidab ETV ?Aktuaalse kaamera? saatejuht Marite Kallasma taevani üht energiat andvat toidulisandit, kirjutab SL Õhtuleht. ?Tõesõna,... on lausa energialaeng,? kinnitab Kallasma.
  Reklaam on vastukarva uudistejuhile Andres Kuusele. ?Selle kuu lõpuni Marite ?AKs? ei esine,? teatab ta karistuse.
  Viimastel päevadel postkastidesse jõudnud 200 000-lise tiraa?iga reklaamajakirja kaanelt vaatab säravvalge naeratusega vastu Marite Kallasma. ?Marite Kallasma avaldab hea enesetunde ja vastupidavuse saladuse: need kapslid aitavad mul kõigega toime tulla,? on pealkiri, millele järgneb kolm lehekülge juttu armastatud teleinimesega. Läbivalt kõneldakse ühest toidulisandist, mida Kallasma reklaamib tsitaatidega: ?Mulle tundub, nagu oleksin ma tulvil uut energiat?, ?Isegi mu perearst soovitab seda preparaati?, ?Tõesõna,... on lausa energialaeng?. Reklaamis osaleb ka Kallasma abikaasa.
  ?Hea ajakirjandustava järgi ei tohiks uudisajakirjanikud kasutada oma nime ega nägu reklaamides,? ütleb Ajalehtede Liidu tegevdirektor Tarmu Tammerk reklaamartiklit kommenteerides.
  ?Olen artiklit lugenud,? ohkab ETV uudistejuht Andres Kuusk. ?Esialgne hinnang on üllatav. See on selge, et sellistes artiklites ei tohi ajakirjanik esineda.?
  Kuusk ei soovi vastata küsimusele, kas Kallasma osalemine reklaamimaigulises kirjatükis võib mõjuda ?AK? usaldusväärsusele. ?Jätaks sellele küsimusele vastamata,? sõnab ta. ETV juht Ilmar Raag tõdeb, et ajakiri on sattunud temagi näppude vahele, kuid ta ei soovi anda enne hinnangut, kui on Kallasma nii-öelda vaibale kutsunud.
  Kallasma ütleb, et suvel tegi ajakirjanik ettepaneku proovida kuu aega kapsleid, et seejärel teha intervjuu toidulisandi mõjust. ?Andsin oma jaa-sõna,? ütleb Kallasma. Intervjuu tehti Pärnus Tervise sanatooriumi kohviku rõdul. Diktori väitel ta kapslite reklaamimise eest tasu ei saanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.