Silva Männik • 28. oktoober 2002 kell 13:09

Putin valmistub pidama ulatuslikku terrorisõda

Venemaa president Vladimir Putin teatas täna uutest juhtnööridest massihävitusrelvadega ähvardavate terroristide vastu.

Putin teatas täna, et Vene relvajõudude kindralstaap saab seoses rahvusvahelise terrorismi rünnakute sagenemisega uued juhtnöörid, mis näevad ette muudatused relvajõudude kasutamise senistes plaanides, kirjutab Postimees Online.

Putin ütles, et uued abinõud on tingitud sellest, et «rahvusvaheline terrorism muutub nahaalsemaks ja julmemaks ning terroristide poolt kõlab üha enam ähvardusi kasutada massihävitusrelvadega võrreldavat relvastust».

«Ma kinnitan täie vastutustundega, et kui keegi kusagil kasvõi üritabki kasutada sääraseid vahendeid meie maa vastu, siis vastab Venemaa abinõudega, mis on adekvaatsed selle ähvardusega,» deklareeris Putin.

Putin tegi oma avalduse Kremlis toimunud traditsioonilisel nõupidamisel valitsuse liikmetega.

Hetkel kuum