ÄP fototoimetus • 31. oktoober 2002 kell 22:00

Luksautod saab internetist tellida

www.autoimport.ee

Leheküljelt leiab endale sobiva luksusliku liikumisvahendi ka nõudlikum autofänn.

Siit saab tellida 17 erinevat automaailma tippautotootja mudelit, nende hulka kuuluvad näiteks Hummer, Bentley, Rolls-Royce, Dodge, Ferrari ja Lamborghini. Valida on nii maasturite kui ka luks- ja sportautode vahel.

Eksootilisim ja kalleim auto on seal praegu 8000 kilomeetrit selja taha jätnud Rolls Corniche Cabrio, mille eest tuleb maksta 5,6 miljonit krooni. Sellele lisanduvad veel tolli- ja registreerimismaksud. Lisaks võib soovija soetada näiteks Lamborghini sel aastal välja tulnud Murcielago 4,5 miljoni krooniga. Pooleteise miljoni krooni eest saab aga Hummerist tehtud limusiini omanikuks.

Autor: ÄP

Hetkel kuum