• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Lasnamäele kerkib Citymarket

  Tallinnas Mustakivi tee ääres on alanud ehitustegevus ? järgmise aasta oktoobriks kerkib kanali naabrusse Lasnamäe esimene Citymarket.

  Ehitatava kaubanduskeskuse kogupindala on 24 500 ruutmeetrit, millest enamikku hakkavad rentima Kesko hüpermarket ja Giacomelli Sport, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Lisaks on keskuses plaanis avada kodukaupade pood, elektroonikakauplus ja 12 erinevat riidepoodi. ?Avame paar päris uut brändipoodi, mida praegu ühestki keskusest ei leia,? ütles Ober Hausi äripindade osakonna juhataja Tarmo Kalviste.
  Kõhtu aitavad täita kolm toitlustuspunkti erinevates keskuse osades: hamburgerirestoran, kiirtoidukoht ja kohvik. ?Üritame teha ka lastele ja noortele mõeldud mänguautomaatide saali,? rääkis Kalviste.
  Suurpoe ette tuleb ligi tuhat parkimiskohta, Ober Haus taotleb linnalt ka bussipeatuse nihutamist ca 400 meetri võrra keskuse ette.
  ?Ümbruskonnas on peamiselt vana tüüpi toidukauplused, autoga liikujad kasutavad Sikupilli keskust, nii et pigem tekime meie konkurentideks nendele. Arvestame kuni 150 000 lähikonna elanikuga. Kui töötame hästi, hakkavad meil võibolla käima ka Pirita, Maardu ja Mähe inimesed,? leidis Kalviste.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.