Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lääne Elu peatoimetaja: ametnikele oleks vaja ajakirjandusalast koolitust

  Lääne Elu peatoimetaja Lehte Ilves ütles, et omavalitsuste ametnikele oleks vaja koolitust, et tutvustada, mis ajakirjandus on.

  ?Vallavanemad ja omavalitsuste juhid pole aru saanud, mis asi ajakirjandus on. See näitab ajas mahajäämist, kui keegi arvab, et ajalehe juhtkiri on viimase instantsi tõde,? ütles Ilves. ?Tänapäeval pole see nii.?
  Eile teatas Läänemaa Omavalitsuste Liit Läänemaa portaalis (<#loe siit=http://portaal.laanemaa.ee/article/articleview/1656/1/1/>), et kui Lääne Elu nende soove ei arvesta, pöördutakse Avaliku Sõna Nõukogu poole ja kutsutakse maakonnas ellu alternatiivne ajaleht.
  Varasem rajoonileht Töörahva Lipp, mis nõukogude aja lõppedes hakkas kandma nime Läänlane, hääbus konkurentsivõitluses eraomanduses Lääne Eluga.
  Ilvese hinnangul ei suuda Läänemaa reklaamiandjad kahte isemajandavat lehte toita. Samas peab ta alternatiivse lehe doteerimist omavalitsuse poolt ebaausaks. ?Leian, et maksumaksja raha eest pole seda aus teha,? lausus Ilves.
  Ilves märkis, et omavalitsusjuhtide etteheited Lääne Elule pole põhjendatud. Pole lehte, kuhu ei satuks vahel faktivead, kuid Lääne Elu on tekkinud apsakad parandanud. ?Ma ei tea, mis nad tahavad. Ajakirjanikud peavadki olema ametnike suhtes kriitilised,? kommenteeris Ilves süüdistusi. ?Me pigem pole vahel piisavalt järjekindlad ja ei kirjuta kõigest, mis vääriks.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Raadiohommik: kaosest lennunduses ja suvisest kodukaunistamise hooajast
Suvi on kodukaunistamise ja aianduse tipphoaaeg. Kas koroonaaegne selle valdkonna buum hakkab vähenema? Arutame asja Hortese juhataja Kadri Ulla ja Gardesti juhatuse liikme Kristjan Kalganiga.
Suvi on kodukaunistamise ja aianduse tipphoaaeg. Kas koroonaaegne selle valdkonna buum hakkab vähenema? Arutame asja Hortese juhataja Kadri Ulla ja Gardesti juhatuse liikme Kristjan Kalganiga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.