• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lääne Elu peatoimetaja: ametnikele oleks vaja ajakirjandusalast koolitust

  Lääne Elu peatoimetaja Lehte Ilves ütles, et omavalitsuste ametnikele oleks vaja koolitust, et tutvustada, mis ajakirjandus on.

  ?Vallavanemad ja omavalitsuste juhid pole aru saanud, mis asi ajakirjandus on. See näitab ajas mahajäämist, kui keegi arvab, et ajalehe juhtkiri on viimase instantsi tõde,? ütles Ilves. ?Tänapäeval pole see nii.?
  Eile teatas Läänemaa Omavalitsuste Liit Läänemaa portaalis (<#loe siit=http://portaal.laanemaa.ee/article/articleview/1656/1/1/>), et kui Lääne Elu nende soove ei arvesta, pöördutakse Avaliku Sõna Nõukogu poole ja kutsutakse maakonnas ellu alternatiivne ajaleht.
  Varasem rajoonileht Töörahva Lipp, mis nõukogude aja lõppedes hakkas kandma nime Läänlane, hääbus konkurentsivõitluses eraomanduses Lääne Eluga.
  Ilvese hinnangul ei suuda Läänemaa reklaamiandjad kahte isemajandavat lehte toita. Samas peab ta alternatiivse lehe doteerimist omavalitsuse poolt ebaausaks. ?Leian, et maksumaksja raha eest pole seda aus teha,? lausus Ilves.
  Ilves märkis, et omavalitsusjuhtide etteheited Lääne Elule pole põhjendatud. Pole lehte, kuhu ei satuks vahel faktivead, kuid Lääne Elu on tekkinud apsakad parandanud. ?Ma ei tea, mis nad tahavad. Ajakirjanikud peavadki olema ametnike suhtes kriitilised,? kommenteeris Ilves süüdistusi. ?Me pigem pole vahel piisavalt järjekindlad ja ei kirjuta kõigest, mis vääriks.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.