• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bensiinimüüjad peavad olema miinuses

  Arvestades bensiiniliitri hulgihinda ja müügikulusid tanklas, peab vähemalt osa Eesti tanklaid müüma bensiini 95 kahjumiga.

  Kütuste hulgimügiga tegeleva AS Letofin nõukogu liikme Mark Eivini andmetel kõigub bensiini 95 hulgimüügihind 8.25 ja 8.45 vahel, bensiini 95 euro müüakse välja aga 8.50ga, mis muudab nende tanklates müümise praeguste hindade juures kahjumlikuks.
  Letofiniga sarnased on hulgihinnad ka teistes Eesti firmades. Näiteks OÜ Mark Oil müüb bensiini 95 koos tanklasse kohaletoomisega 8.30 liiter, 95 euro hind on vaid 10 senti kõrgem.
  Eile püsisid bensiini 95 ja 95 euro hinnad Eesti mehitatud tanklates 9 krooni piires liitrilt, automaattanklates oli hind langenud koguni 8.60ni. Samal ajal on liitri müügikulud mehitatud tanklates krooni ringis ja automaattanklates 30 sendi võrra madalamad.
  Samas soosivad hinnasõdalasi langevad hulgihinnad. 'Kütuse hulgihinnad on langenud ning tõenäoliselt langevad veelgi,' ütles Mark Oili juht Jaan Soomets.
  Soomets tunnistas ka, et hulgimüüjate marginaalid on alla läinud. 'See on turu agressiivsust aga vähendanud ja kindlamaid partnerlussuhteid soosinud,' sõnas ta. 'Uut partnerit tuleb otsima ainult eelmiselt petta saanud ostja.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?