• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Selged eesmärgid aitavad tööülesandeid täita

  Kui töövõtjale on selged ettevõtte eesmärgid, on fikseeritud tööülesanded, kohustused, õigused, vastutus, ja ta nõustub kodus töötama, võib arvata, et tööülesanded täidetakse vastavalt kokkulepitule isegi kiiremini ja paremini.
  Töötamine kodus sobib kindlasti paremini inimesele, kes pole liigselt suhtlemisele orienteeritud. Samuti tulevad inimesed, kes oskavad oma tegevusi hästi planeerida, sel viisil tööülesannete täitmisega paremini toime.
  Kindlasti sobib selline töö ajutiselt emale, kes soovib rohkem aega veeta kodus, lapse juures. Kodune rahulik õhkkond soodustab keskendumist ja mõjub kindlasti hästi tulemustele. Inimene, kes on meeleolust sõltuv ja kellel on enesedistsipliiniga probleeme, seisab kindlasti valikute ees. Sellisel inimesel on keerulisem täita tööülesandeid tähtaegselt.
  Arvan, et kodukontoris töötamist hakatakse üha rohkem kasutama. Tööandja peaks kindlasti meeles pidama, et vahetu suhtlemine ja tagasiside töövõtjale on tema tööülesannete täitmisele ja motiveeritusele oluline.
  Samuti on aga ka töötajale oluline informeeritus ja kuuluvustunne.
  Autor: Irene Kalvet
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.