12. november 2002 kell 22:00

Selged eesmärgid aitavad tööülesandeid täita

Kui töövõtjale on selged ettevõtte eesmärgid, on fikseeritud tööülesanded, kohustused, õigused, vastutus, ja ta nõustub kodus töötama, võib arvata, et tööülesanded täidetakse vastavalt kokkulepitule isegi kiiremini ja paremini.

Töötamine kodus sobib kindlasti paremini inimesele, kes pole liigselt suhtlemisele orienteeritud. Samuti tulevad inimesed, kes oskavad oma tegevusi hästi planeerida, sel viisil tööülesannete täitmisega paremini toime.

Kindlasti sobib selline töö ajutiselt emale, kes soovib rohkem aega veeta kodus, lapse juures. Kodune rahulik õhkkond soodustab keskendumist ja mõjub kindlasti hästi tulemustele. Inimene, kes on meeleolust sõltuv ja kellel on enesedistsipliiniga probleeme, seisab kindlasti valikute ees. Sellisel inimesel on keerulisem täita tööülesandeid tähtaegselt.

Arvan, et kodukontoris töötamist hakatakse üha rohkem kasutama. Tööandja peaks kindlasti meeles pidama, et vahetu suhtlemine ja tagasiside töövõtjale on tema tööülesannete täitmisele ja motiveeritusele oluline.

Samuti on aga ka töötajale oluline informeeritus ja kuuluvustunne.

Autor: Irene Kalvet

Hetkel kuum