• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Windowsi operatsioonisüsteemi kasumimarginaal on 85 protsenti

  Maailma juhtiv tarkvarakontsern, Microsoft, teatas esmakordselt, et Windows süsteemi kasumimarginaal on 85 protsenti.

  Ülejäänud tegevusvaldkonnad tõid aga kahjumit, kirjutab Financial Times.
  Microsofti klientide divisjon, mis turustab Windows?i, teenis eelmises kvartalis 2,89 miljardi dollarilise (45 miljardi krooni) käibe juures 2,48 miljardit dollarit (39 miljardit krooni) kasumit, mis teeb kasumimarginaaliks 85 protsenti
  Kodu- ja meelelahutustoodete divisjon, mis toodab muu hulgas ka mängukonsooli Xbox sai 177 miljonit dollarit (2,8 miljardit krooni) kahjumit. Divisjoni käive oli 505 miljonit dollarit (8 miljardit krooni). Investeerimispanga Salomon Smith Barney hinnangul kaotab Microsoft iga müüdud konsooli pealt 120 dollarit (1870 krooni).
  Internetiteenuseid pakkuva portaali MSN kahjum oli 97 miljonit dollarit (1,5 miljardit krooni) kahjumit võrrelduna 199 miljardi dollariga (3 miljardi krooniga) möödunud aasta samal ajal. Käive kasvas 431 miljonilt dollarilt (6,7 miljardilt kroonilt) 531 miljardi USDni (8,3 miljardi kroonini).
  Microsofti <GR#US.MSFT> aktsia hind langes reedel 0,53 protsenti 56,69 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Hirm Hiina kinnisvarasektori pärast pani ka Euroopa turud langema
Euroopa aktsiaturud taandusid täna kuue nädala kõrgeimalt tasemelt, langust juhtisid kaevandussektori aktsiad. Hirm Hiina kinnisvarasektori pärast on jälle esiplaanil ning börsifirmade nõrgad kvartalitulemused vähendasid investorite riskijanu, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud taandusid täna kuue nädala kõrgeimalt tasemelt, langust juhtisid kaevandussektori aktsiad. Hirm Hiina kinnisvarasektori pärast on jälle esiplaanil ning börsifirmade nõrgad kvartalitulemused vähendasid investorite riskijanu, vahendab Reuters.
Ida-Viru maakonnas hakkab teehooldustöid tegema Ossipenko võlgades ettevõte
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
Nimekiri avalik: TOP 1000 Enefit Greeni aktsionäri Vaata 1000 suuremat investorit!
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.