• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: Reisifirma kasutas reklaamis põhjuseta Markko Märtini nime

  Horizon Travel kutsus inimesi Gran Canariale võidusõitu jälgima, kinnitades alusetult, et sinna on kutse saanud ka Markko Märtin.

  Edukalt Suurbritannia rallilt koju saabunud Markko Märtin on hämmelduses, kuuldes, et Eestis on Gran Canaria võistlust tema nimega reklaamitud. Ta kinnitab, et novembri lõpus Gran Canarial toimuval The Champions Race`il ta kohe kindlasti osaleda ei kavatse, kirjutab SL Õhtuleht.
  Ometi oli veel eile hommikul Horizon Traveli internetileheküljel üleval võidusõidu reklaam, kus teiste kuulsate rallimeeste seas mainitakse ka Märtinit. ?Tule kaasa elama!? ahvatleb reklaamtekst Eesti rallisõpru. Samasisuline reklaam jooksis pidevalt ka televisioonis.
  Firma turundusjuht Annika Sillaots tõrjub, et tegu pole sihiliku pettusega. ?Ei ole ju öeldud, et osaleb, vaid et ta on kutse saanud,? otsib ta õigustust. ?See info on saadud Are Ellerilt, kes väidetavalt suhtles Markko Märtiniga selles küsimuses otse. Meie enda jaoks oli see samuti suur üllatus, sest telesaate ?Mootorite maailm? toimetaja peaks olema piisavalt kompetentne isik.?
  Sillaotsa sõnul ei tulnud firmal seetõttu pähegi infot kontrollida. (Tund pärast SL Õhtulehe kõnet oli firma Märtini nime reklaamist juba ära võtnud.)
  Are Eller on aga pahane, et reisifirma tema nime säärases kontekstis mängu tõi. Ta kinnitab, et pole Märtini osalemist kunagi lubanud.
  ?Igasugune reklaam tuleb väga täpselt läbi kaaluda, enne kui see lendu lastakse,? pahandab telemees. ?Oskan ainult öelda, et minu poole pöördusid ralli korraldajad, et küsida, kuidas Markkot kätte saaks, plaanides teda võistlustele kutsuda. Rohkem pole ma asjaga tegelnud. Ma hoiatasin neid ka, et kutse ei tähenda, et Märtin võistlustel ka osaleb ja et see selgub alles hooaja lõpus. Sellepärast poleks olnud mõtet Markko nime sellesse reklaami panna.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Analüüsifirma: Pelotoni aktsia on väärt null dollarit
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Vene Teater otsib sõjakeerises rahupunkti. "Lapsed ei pea teadma, mis on sõda ja surm"
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.