• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Wall Streeti firmasid ähvardavad enam kui 1 mld dollarini ulatuvad trahvid

  Wall Streeti firmasid ähvardavad kallutatud analüüside kaudu investoritega manipuleerimise eest üle 1 mld dollari (15,6 mld krooni) ulatuvad trahvid.

  CBSMarketwatch kirjutas The Wall Street Journal Onlinele viidates, et suuri trahve plaanitakse teiste seas ka selliste tuntud firmade suhtes nagu Citigroup, Credit Suisse Group ja Goldman Sachs.
  Asjale lähedalseisvate inimeste sõnadele tuginedes edastas mainekas majandusleht, et Citigroupi ähvardab suurim, umbes 500 miljoni dollari (7,8 mld krooni) suurune trahv. Credit Suisse väärtpaberigrupp võib pääseda 200 miljoni dollarilise (3,1 mld kroonise) trahviga.
  Trahvid oleksid osa kokkuleppest, mille kohaselt väärtpaberifirmad peaksid muutma aktsiaanalüüside avaldamise praktikat. Trahvisummad ei ole siiski veel kindlad ja võivad muutuda vastavalt sellele, kuidas ettevõtted rangemaid sisekorraeeskirju kehtestavad. Ei ole ka teada, kas mõnelt uurimise all olevalt väärtpaberifirmalt nõutakse eksimuste tunnistamist.
  Täna alustavad New Yorgi peaprokuröri kantselei, väärtpaberijärelevalve (SEC), New Yorgi börsi ja rahvusliku väärtpaberimaaklerite assotsiatsiooni (NASD) esindajad konsultatsioone kokkuleppe sõlmimiseks. Kokkulepe loodetakse sõlmida Tänupühadeks ehk 28. novembriks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Artem Umanets RIA.com Marketplaces’st: Eluaseme hinnatõus pole lihtsalt „seebimull“
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?
Eluaseme hinnad kasvavad kõigis Balti riikides. Ukrainas äri ajava ning kinnisvaraeksperdina tegutseva Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketplaces juhatuse esimehe sõnul tõusevad hinnad ka jätkuvalt. Millistes riikides on hinnatõus kõige suurem olnud? Millised on hirmud tuleviku ees? Ja kas tasub oodata „seebimulli“ lõhkemist?