• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitsusel miljardid üle, omavalitsused miinuses

  Valitsussektori ülejääk on 2,39 mld krooni, samas kohalike omavalitsuste koondeelarve 189 mln krooniga defitsiidis.

  2002. aasta oktoobri lõpu seisuga ületasid valitsussektori eelarvesse laekunud tulud tehtud kulutusi 2 386,1 mln krooni võrra, teatas rahandusministeerium. Keskvalitsuse ülejääk ulatus 2 605,6 mln kroonini, samas aga oli kohalike omavalitsuste koondeelarves 189,0 mln krooni suurune defitsiit. 10 kuu eelarve ülejääk ulatub 2,3%ni oodatavast SKPst.
  Valitsussektori eelarvesse laekus 2002. aasta kümne esimese kuu kokkuvõttes tulusid 35,25 mld krooni ehk eelarvest oli täitunud 83,8%. Makse koguti kümne kuuga eelarvest 85,2% ning muid tulusid 75,4%. Oktoobris laekus tulusid kokku 3,98 mld krooni (eelarvest 9,5%), tavapärase taseme ületas käibemaksu laekumine, mida kuuga koguti esimest korda ajaloos üle ühe miljardi krooni, viidates kaubandusbilansi halvenemisele.
  Valitsussektori kulud ulatusid kümne kuu kokkuvõttes 32,98 mld kroonini ehk eelarvest oli kulutatud 78,5%.
  2001. aasta oktoobri lõpus ulatus valitsussektori ülejääk 1 174,6 mln kroonini ehk oli 1,3% 2001. aasta SKP-st. Valitsussektori aastaga kogutud tuludest laekus 2001. aasta 10 kuuga 82,4%, samas tehti samal perioodil kulutusi 80,1% kogu aasta jooksul tehtud kulutustest.
  Lähemalt saad lugeda rahandusministeeriumi <#kodulehelt= http://www.fin.ee/index.html?id=3053>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.