• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ÄP m-äri seminar: Mobiilne töökoht kasvatas hulgimüüja Jungent käivet

  Mobiilse müügimehe töökoht kasvatas hulgimüügifirma Jungent käivet, säästab aega ja vähendab mobiilikulusid.

  ASi Telema Group juhatuse esimees Toomas Veersoo rääkis m-äri seminaril, kuidas saab mobiiline müügimees müüki kasvatada.
  Telema pakub Mobiilse Müügimehe Töökoht nimelist lahendust hulgimüügifirmadele, mis koosneb mobiilist, pihuarvutist ja Telema tarkvaralahendusest, mis võimaldab müügimeestel sisestada reaalajas tellimusi ning edestada neid tarnija infosüsteemi.
  ?Näiteks, meie kliendi Jungenti käive kasvas 3,6 protsenti, tellimuste arv päeva kasvas ligi kümendiku võrra,? rääksi Veersoo. ?Müügimehed sõidavad autoga umbes 20 km vähem, aja ja kulude kokkuhoid umbes 660 krooni päevas. Müügimehed säästavad 1-1,5 tundi tööaega päevas.?
  Vähenesid kulud telefonile, faksile, paberile. Mobiiliarve vähenes 3300 krooni kuus, kulu paberile vähenes 500 krooni, rääkis Veersoo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.