• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saudi minister kardab naftahinna kukkumist alla 20 dollari

  Saudi Araabia naftaminister on murelikuks muutnud. Kui Nafta hind langeb allapoole 20 dollarit barrelist, pole langusel põhja näha. Selle vastu aitaks OPECi nafta tootmise kärpimine.
  Ali Naimi taaskordas, et OPEC peaks lõpetama enese petmise ning tõstma senist toodangu ülempiiri, 21,7 miljonit barrelit ööpäevas, 1?1,5 miljoni barreli võrra ning siis tegelikku tootmist kärpima 1,5?2 miljoni barreli võrra.
  Lisaks OPECile teeb naftakauplejaid murelikuks olukord Venezuelas, kus sõjaväge kasutatakse streigi mahasurumiseks. Eile võttis armee üle naftatankeri. Kümnendat päeva kestev presidendi-vastane streik on peatanud riigi naftaekspordi. Venezuela kaotab streigi tõttu naftaekspordi puudumise näol 50 mln dollarit päevas.
  Brenti segu jaanuarilepingute hind langes eile Londonis kella 16.05ks 0,11 protsenti 26,39 dollarini barrelist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.