Andres Kärssin • 11. detsember 2002 kell 7:41

Torupilli Selver avab neljapäeval uksed

Neljapäeval avab Tallinnas Kadrioru serval külastajatele uksed Torupilli Selver, mis Eestis kümnes Selveri keti kauplus.

Selveri teatel asub kauplus Kadriorus, Lasnamäe kanali alguses. Arhitekt Irina Raua projekteeritud Torupilli Selveri hoone esimesel korrusel on pinda üle 2850 ruutmeetri. Supermarket tegutseb 1675 ruutmeetri suuruses müügisaalis, kus lisaks toidu- ja esmatarbekaupadele pakutakse ka tööstuskaupu.

Uuest Selverist leiab samuti apteegi, ilusalongi, CD-poe, videolaenutuse, fotolabori, võtmete valmistamise ja jalatsite paranduse tööökoja, keemilise puhatuse vastuvõtupunkti, kellasepa ja kullasepa äri, lillepoe, arvutisalongi, Ühispanga U-panga ja Hansapanga sularahaautomaadi. Parkimiskohti on 165 autole.

Super- ja hüpermarketite ketile Selver pandi alus 1995 aastal ning praegu kuulub kaupluste ketti kümme kauplust. Tallinnas on Punane, Järve, Kadaka, Tondi, Pirita, Merimetsa ja nüüd ka Torupilli Selver.

Tänavu laienes Selveri kett Tallinnast väljapoole - avati Mai Selver Pärnus, Krooni Selver Rakveres ja Männimäe Selver Viljandis.

Hetkel kuum